Till salu

Gränby, Uppsala

Råbyvägen 55E

  • price tag icon 3 847 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 795 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 59 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 847 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Råbyvägen 55E

HÖGT BELÄGEN TVÅA I MODERN FASTIGHETS MED HISS FRÅN MARKPLAN.

Välkommen till en trevlig genomgångslägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Öppet mellan kök och vardagsrum ger trivsam sällskapsyta. Kök med gott om förvaring bakom vit skåpinredning, gott om arbetsyta med kakel ovanför arbetsbänk. Maskinell utrusning i form av spishäll, ugn, inbyggd mikro, spisfläkt, kyl och frys. Sovrum med plats för säng och större möblemang samt skrivbord. Sovrummet är rymligt med förvaring i intilliggande klädkammare. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns wc, dusch, handfat med kommod och tvättmaskin.

Gränby har ett centralt läge, med cykel/gång-avstånd till centrum, på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran Stockholms pendlare. Med cykel tar du dig på drygt åtta minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen.

Låt inte denna lägenhet glida dig ur händerna. Lägg in visningstiden i din kalender och kom förbi, så berättar jag mer!

Intresseanmälan
Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Råbyvägen 55E, Till salu i Gränby, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad