Kommande bostad

Gränby, Uppsala

Råbyvägen 55 F

  • price tag icon 3 446 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 895 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 54 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 446 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Råbyvägen 55 F

Modern 2:a med balkong!

Välkommen till denna moderna och rymliga 2:a i Gränby med bra planlösning! Här bor du i en lägenhet med genomgående hög standard samt en rymlig balkong! Planlösningen erbjuder hall med gott om förvaring i garderob, kök med hög standard och en öppen planlösning till vardagsrummet vilket öppnar upp för sociala tillställningar! I sovrummet finns goda förvaringsmöjligheter samt plats för en större säng. Ytskikten är stilrena med ljusa väggar samt vitt kök med släta luckor.

Mycket bra läge för dig som pendlar via E4:an norr- och söderut. Här bor du med kort cykelavstånd till city och Resecentrum alternativ goda busskommunikationer med täta turer och nära busshållplats. I närbelägna Gränby köpstad och dess köpcentrum, Gränby centrum, finns allt att tillgå som du behöver i din vardag i form av butiker och restauranger m.m. För den sportintresserade finns ett närliggande gym och vid Gränby sportfält, finns även Uppsalas friidrotts- och innebandyarena, IFU Arena.

Snabbt tillträde är möjligt! Kontakta mäklaren vid intresse!

Intresseanmälan
Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Råbyvägen 55 F, Snart till salu i Gränby, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad