Såld

Kvarngärdet, Uppsala

Råbyvägen 48

Slutpris: 2 495 000 kr

Råbyvägen 48

Mycket fin gaveltrea högt upp i populär 55+ förening!

Väldisponerad 3:a med två balkonger, varav den ena inglasad. Lugnt gavelläge belägen näst högst upp i fastighet med hiss.

Planlösningen erbjuder en rymlig hall, trivsamt kök med matplats vid fönster samt utgång till den inglasade balkongen med härlig kvällssol, ett ljust vardagsrum i öppen planlösning mot köket, badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt två ordentliga sovrum om vardera 14 kvm samt 11,5 kvm. Från det stora sovrummet leder dörr ut till generös balkong i syd/västläge. Föreningen tillhandahåller ett källarförråd.

Föreningen är en så kallad Bonumförening (55+, dvs köparen måste fyllt 55 år för att bli beviljad medlemskap - är ni två som köper räcker det att en av er uppfyller ålderskravet, för mer info se föreningens stadgar), vilket innebär att det finns ett tjänsteutbud som gör din tillvaro bekväm och trivsam. En bonumvärd finns för att få hjälp. Du bestämmer själv vilka tjänster du vill köpa. Tex. kan bonumvärden hjälpa dig att sätta upp tavlor och byta glödlampor. Gemensamma utrymmen som finns är: tvättstuga, övernattningslägenhet samt en gemensamhetslokal att låna för sammankomster/tillställningar. Här träffas ibland föreningens medlemmar och firar högtider tillsammans.

Kapellgärdesparken som ligger ett stenkast från bostaden är en omtyckt park med vackra grönområden, lekplatser, tennisplan och bouleplaner.

Bra pendlarläge med kort promenad- och cykelavstånd till stationen eller ner till centrum. På promenadavstånd finns affärshuset Kvarnen som bjuder på all service så som Apotek, Systembolag och en välsorterad ICA-butik. Som boende här har du även goda kommunikationsmöjligheter med busslinjer alldeles utanför husknuten som tar dig fram och tillbaka till stadskärnan.

Varmt välkommen på visning!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Råbyvägen 48, Såld i Kvarngärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad