Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Råbyvägen 34

Slutpris: 3 325 000 kr

Råbyvägen 34

HÖGST UPP PÅ VÅNING 6 av 6 MED HISS FRÅN MARKPLAN

Varmt välkomna till denna unika bostad med imponerande takhöjd och vidsträckt utsikt från balkongen mot Kapellgärdesparken. Läget högst upp i huset ger dig mycket begränsad insyn och nästan helt ostörd miljö från gatans brus långt ner vid markplan. Här blir även tyst och lugnt, utan fotsteg från grannar ovanför.

Denna bostad erbjuder något utöver det vanliga så som högt i tak, två rymliga sovrum varav ena med utgång till balkong, kök med större matplats, stort badrum med spakänsla och vardagsrum med plats för större soffgrupp. Från den härliga balkongen kan man njuta av sommarsolens sena kvällstimmar samtidigt som man har utsikt mot områdets takåsar. Genomgående hög standard och en härlig planlösning med fönster/takfönster i två väderstreck. Här bor man i en bostadsrättsförening med god ekonomi och miljön i fokus då man bland annat installerat solcellspaneler på taken. I föreningen finns övernattningsrum/samlingslokal cykel- och barnvagnsförråd.

Inom räckhåll finns Vaksala torg med Musikens hus och tillgång till service i affärshuset Kvarnen. Kapellgärdet har ett centralt läge, med gångavstånd till centrum och på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Det ligger utmärkt till för dig som pendlar. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet.

Till lägenheten hör ett källarförråd!

Varmt välkommen på visning!

Anna-Maria Norberg
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Råbyvägen 34, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad