Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Råbyvägen 30

Slutpris: 2 480 000 kr

Råbyvägen 30

Rymlig tvåa i nyskick med två balkonger varav en är inglasad.

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa med två balkonger i nyare byggnad med hiss från markplan. Planlösningen erbjuder dig en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder, garderob samt rymligt förråd. Stort vardagsrum i halvöppen planlösning mot köket med utgång till den inglasade balkongen. Kök med plats för stort matbord och härligt ljusinsläpp från två fönsterpartier. Vidare finns rymlig klädkammare, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt sovrum med utgång till balkongen mot innergården.

Här bor du i en stabil och välskött förening med närhet till Vaksala torg, UKK och affärshuset Kvarnen. Från Kapellgärdet har du gångavstånd till centrum och ett utmärkt pendlarläge. Bussarna går runt hörnet och väljer du bilen tar du dig snabbt ut på Tycho Hedéns väg och vidare ut till E4:an.

Varmt välkommen på visning!

Krister Stenqvist
Ansvarig mäklare

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Krister

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Råbyvägen 30, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad