Kommande bostad

Kapellgärdet, Uppsala

Råbyvägen 22

2 795 000 kr
area icon Yta
  • 89 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 499 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2011
Råbyvägen 22

Gavellägenhet med dubbla balkonger!

Möjlighet att förvärva en riktigt härlig lägenhet med öppen och tilltalande planlösning med dubbla balkonger, varav en inglasad. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv, mycket smakfulla och påkostade materialval och ljus färgsättning, bra förvaring i både klädkammare och förråd som i dagsläget är inrett som kontor. Fullt utrustat kök samt badrum med tvättutrustning gör det här till ett bekvämt boende som du enkelt når med hiss från markplan, även direkt från garaget i källarplan.

Kapellgärdesparken som ligger precis bakom är en nyrustad park med vackra grönområden, lekplatser, tennisplan och bouleplaner.

Bra pendlarläge med kort promenad- och cykelavstånd till stationen! Expansivt område med flera bra gym, sushirestaurang vid Kvarntornen och en bra pizzeria i grannhuset. För barnfamiljen finns närhet till lek och rekreation i närbelägna Kapellgärdsparken och Höganäsparken. I affärshuset Kvarnen finns all service så som Apotek, Systembolag och en välsorterad ICA-butik. Här finns också goda kommunikationsmöjligheter med busslinjer alldeles utanför husknuten som tar dig fram och tillbaka till stadskärnan. Väljer du bilen tar du hissen direkt ner i garaget och via Tycho Hedéns väg kommer du snabbt ut på E4:an

Varmt välkomna till visning!

Intresseanmälan

Jonathan Léman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad