Såld

Gottsunda-gipen/Södra Gottsunda, Uppsala

Rabeniusvägen 9

Slutpris: 9 600 000 kr

Rabeniusvägen 9

Nu ges tillfälle att förvärva er drömbostad där allt i minsta lilla detalj planerats till att bli ett perfekt hem för den stora familjen eller familjen med önskemål om stora sällskapsytor. Mitt i det natursköna Södra Gottsunda finner ni detta vackra hus.
Redan på tomten välkomnas ni av en högst inbjudande charmig trädgård som leder er vidare till huset. När ni är inne i bostaden så fortsätter ni att imponeras; genomtänkt hall med avhängningsyta leder er vidare till storslaget vardagsrum med spännande vinklar, stora fönsterpartier och nästan 5 meter på högsta punkt. Takhöjden i kombination med ljusinsläpp från både vanliga fönster och takfönster ger ett effektfullt intryck mot de spännande vinklarna. Vardagsrummet är i öppen planlösning mot kök, vilket bjuder in till stora sammankomster. Gott om plats för sällskapsmöblemang i form av både matsalsgrupp och skönt soffmöblemang. På detta plan finns även ett sovrum, ett arbetsrum (eller sovrum), klädvårdsrum, badrum och förvaringsmöjligheter genom 2 förråd. En vacker trappa leder er upp till övre plan, där ni finner ett luftigt allrum med två franska balkonger på vardera sida, 3 sovrum med egna klädkammare samt ett stort fräscht badrum med badkar och dusch.
En mycket stilfull och lättskött trädgård med fina rabatter som byter skepnad med årstiderna, omgivande buskage, fruktträd, köksträdgård. Poolen som byggdes 2011 och som verkligen behövs under sommaren som denna. Pool däcket (2012) runtom är av Cumaro. En härlig basketplan bakom garaget att spela på. Stort garage med förvaringsmöjligheter förutom bilen.

Klicka nedan för en kort film över huset:
https://youtu.be/VBpHA2X_SR8

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad