Såld

Rosendal, Uppsala

Prefektgatan 1

Slutpris: 1 775 000 kr

Prefektgatan 1

Välplanerad 1,5:a med modern & exklusiv design. Belägen i lugna och populära Rosendal.

Välkommen till denna välplanerade 1,5:a med ett välutrustat kök i snygg design med vardagsrum/allrum i öppen planlösning och utgång till bostadens balkong in mot lugn innergård. Exklusivt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt halvrum/sovdel med plats för säng och övrigt möblemang. I hallen finns tillhörande inredning för förvaring och avhängning samt ytterligare förvaring i det tillhörande källarförrådet. Botanikern är ett spännande hus med bl.a. gemensam takterrass med utekök och en snygg formgivning med värmebehandlad träfasad. Föreningens karaktäristiska träfasad smälter fint in i omgivningen och år 2020 tilldelades Botanikern Uppsala kommuns arkitekturpris.

På den gemensamma takterrassen kan du njuta av ombonade matplatser och uteköket - perfekt för sociala tillställningar! Det vackra sedumtaket och den varierade växtligheten bildar tillsammans en botanisk trädgård. Botanikern håller genomgående högsta klass i såväl design som funktion, inredningen är framtagen i samarbete med Årets Designbyrå 2016, Note Design Studio. I källaren finns även garageplatser, cykelförråd och barnvagnsförråd. I bottenplan har föreningen även två hyreslokaler som ger intäkter till föreningen och på taket finns solceller. För dig som ofta beställer matkasse finns något så praktiskt som kylt matrum för matleveranser. Läs gärna mer på föreningens hemsida www.botanikern.se.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. Uppsala city når du på ca tio minuters cykelfärd och ännu snabbare når du Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannfastigheten finns en välsorterad Hemköp butik med bra öppettider. Stadsbussar går genom området med hållplats utanför knuten.

Missa inte denna lägenhet! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Prefektgatan 1, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad