Såld

Luthagen, Uppsala

Prästgårdsgatan 9A

Slutpris: 3 600 000 kr

Prästgårdsgatan 9A

Fin lägenhet med möjlighet till uthyrningsdel i charmiga Luthagen!

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade 4:a med uthyrningsdel för dig som vill ha ett extra ekonomiskt boende och kunna bo billigt! Uthyrningsdelen har en egen ingång från trapphuset. Lägenheten är belägen högst upp i huset och den praktiska planlösningen fördelar sig på ett charmigt kök med mycket förvaring och plats för matgrupp intill fönstret. Ljust vardagsrum med gott om yta och utgång till balkongen med fri utsikt över den gröna innergården samt tre sovrum. Lägenheten har både ett badrum med badkar samt en separat wc i uthyrningsdelen. I hallen finns avhängningsmöjligheter samt plats för annat möblemang. En lägenhet att trivas i!

På Prästgårdsgatan 9A bor du med närhet till mataffär, restauranger, apotek, vårdcentral, gym och övrig service vid populära Mimmi Ekholms plats. Flera skolor och förskolor finns i området. Bra bussförbindelser till centrum samt bra pendlarläge från Bärbyleden. Med en kort cykeltur eller promenad når du både stadskärnan och den vackra naturen i närområdet med elljusspår och skogspartier. I området finns flera restauranger och mysiga caféer.

Anmäl ditt intresse idag till mäklaren!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Prästgårdsgatan 9A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad