Såld

Stabby, Uppsala

Prästgårdsgatan 8A

Slutpris: 2 285 000 kr

Prästgårdsgatan 8A

Charmig 2:a med balkong i Luthagen!

Välkommen till denna fina 2:a i lugna Luthagen belägen en halvtrappa upp från markplan. Planlösningen erbjuder hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och plats för avhängning. Rymligt kök med charmen bevarad och plats för matbord intill fönster. Från det rymliga vardagsrummet finns utgång till balkongen som vetter mot den grönskande innergården. Slutligen finns ett stort sovrum med separat klädkammare samt badrum med dusch.

Mycket populär förening där även bredband ingår i avgiften. I källaren disponerar lägenhetsinnehavaren tre förråd och föreningen tillhandahåller bastu och träningsrum för sina medlemmar.

Lägenheten är belägen i ett lugnt och trivsamt område med närhet till mataffär, restauranger, apotek, vårdcentral och övrig service vid populära Mimmi Ekholms plats. För dig som gillar natur och motion finns populära Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och skogspartier för mysiga promenader. Även fina promenadstråk längs med Fyrisån samt grönytor i Tegnérparken. Bra bussförbindelser till centrum samt bra pendlarläge från Bärbyleden. I Luthagen bor du med kort cykelavstånd till Luthagens mysiga restauranger samt allt utbud som Centrum har att erbjuda!

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea
Martina Brink
Assisterande mäklare

Martina Brink

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martina

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Prästgårdsgatan 8A, Såld i Stabby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad