Kommande bostad

Stabby, Uppsala

Prästgårdsgatan 8A

Pris enl ök
area icon Yta
  • 53,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 447 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1952
Prästgårdsgatan 8A

Charmig 2:a med balkong i Luthagen!

Välkommen till denna fina 2:a i lugna Luthagen belägen en halvtrappa upp från markplan. Planlösningen erbjuder hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och plats för avhängning. Rymligt kök med charmen bevarad och plats för matbord intill fönster. Från det rymliga vardagsrummet finns utgång till balkongen som vetter mot den grönskande innergården. Slutligen finns ett stort sovrum med separat klädkammare samt badrum med dusch.

Mycket populär förening där även bredband ingår i avgiften. I källaren disponerar lägenhetsinnehavaren tre förråd och föreningen tillhandahåller bastu och träningsrum för sina medlemmar.

Lägenheten är belägen i ett lugnt och trivsamt område med närhet till mataffär, restauranger, apotek, vårdcentral och övrig service vid populära Mimmi Ekholms plats. För dig som gillar natur och motion finns populära Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och skogspartier för mysiga promenader. Även fina promenadstråk längs med Fyrisån samt grönytor i Tegnérparken. Bra bussförbindelser till centrum samt bra pendlarläge från Bärbyleden. I Luthagen bor du med kort cykelavstånd till Luthagens mysiga restauranger samt allt utbud som Centrum har att erbjuda!

Försäljning kommer att ske under 2024 - kontakta mäklaren vid intresse!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Martina Brink

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Prästgårdsgatan 8A, Snart till salu i Stabby, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad