Såld

Luthagen, Uppsala

Prästgårdsgatan 13E

Slutpris: 1 695 000 kr

Prästgårdsgatan 13E

Utmärkt planlösning med rymligt kök och sovalkov, bredband ingår i avgiften!

Etta med sovalkov, perfekt för studenten eller pendlaren!

Den trevliga planlösningen erbjuder en välkomnande hall med bra förvaring, stort kök med bevarad läcker originalinredning och rymlig matplats, vardagsrum med vackert trägolv och praktisk sovalkov, samt ett stamrenoverat badrum. Lägenheten ligger bekvämt två trappor upp med fönster mot gården som skyddar från insyn.

På Prästgårdsgatan 13E bor du i en mycket stabil förening och med närhet till grönområden, goda bussförbindelser, cykelavstånd till det mesta och med restauranger alldeles runt knuten. Du har promenadavstånd till universitetets fakulteter som Ekonomikum och andra institutioner. Samtidigt som läget är centralt så är det mycket lugnt.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad