Såld

Stabby, Uppsala

Prästgårdsgatan 12 A

Slutpris: 2 265 000 kr

Prästgårdsgatan 12 A

2:a högst upp i fastighet där dagsljuset fångas på bästa sätt! Hiss och balkong i soligt söder.

Ett av fåtal hus från 50-talet där det finns hiss från markplan. Allra högst upp finner ni denna bostad med många fönster i olika väderstreck som låter dagsljuset flöda fritt. 50-talscharmen gör sig påmint i det vackra, holländska parkettgolvet, de fina elementen, de fina stenskivorna till fönsterbrädor, den dekorativa glasdörren och den extra takhöjden.

Mycket tilltalande planlösning med rejält kök som bjuder in till både gemensam matberedning samt umgänge, goda förvaringsmöjligheter i vit skåpinredning och all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva. Vardagsrummet är högst inbjudande med sitt fina ljusinsläpp som utöver att ge plats åt matbord och rejäl soffgrupp även till fina akvarellmåningar. Sovrummet är rymligt med gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Våtutrymmet är från stamrenoveringen och rustat med badkar. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda med två ordentliga klädkammare, platsbyggd garderob samt i flera externa förråd.

Välmående bostadsrättsförening med normal belåning, det mesta inkluderat i avgiften och stora renoveringar gjorda. Vackert grönskande innergård som ligger skyddad från trafik med gemensamma möbelgrupper, grill och lusthus att nyttja. Många gemensamma utrymmen att ta del av såsom två tvättstugor med tillhörande torkrum, två obokningsbara tvättpelare for spontan tvättning, invändiga cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, bastu, en välutrustad motions-/träningslokal samt ett övernattningsrum.

Bo i en av de mer trivsamma delarna av Luthagen! Centralt, mycket eftertraktat läge på behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till bl a mataffärer, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, universitetets lokaler med bl a gångavstånd till Ekonomikum, parkmiljöer, härliga motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer med busshållplats inom 100 meter och även nära påfarter för bilburna pendlare.

Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Prästgårdsgatan 12 A, Såld i Stabby, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad