Till salu

Öster Mälarstrand, Västerås

Poseidongatan 13

  • price tag icon 4 488 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 795 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 49 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 488 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 15 (med hiss)
Poseidongatan 13

En riktigt trivsam tvårummare med öppen planlösning och mycket ljus. En trevlig balkong om 6kvm med mälarglimt. Källarförråd hör till lägenheten.

Kvarteret är fint beläget på Öster Mälarstrand med både vatten och natur bara ett stenkast bort. Här behöver man aldrig ha tråkigt, för det finns nöjen för stora och små. Populära spahotellet Steam hotel och actionbadet Kokpunkten är bara några minuter bort. Dessutom finns all service du behöver, så som mataffär, frisör, restauranger, caféer och gym. För barnen finns både förskolor och grundskolor.

Flexibelt tillträde!

Intresseanmälan
Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad