Såld

Öster Mälarstrand, Västerås

Poseidongatan 13

Slutpris: 3 950 000 kr

Poseidongatan 13

Varmt välkommen till Sjöbriss 1 och denna nyproducerade fyra i sydväst läge!

En riktigt trivsam hörnlägenhet med öppen planlösning och mycket ljus. Detta är den fyran som är högst upp i huset, det är bara treor och tvåor högre upp i huset. Möjlighet att flytta en vägg för att justera storleken på sovrummen. Praktisk klädkammare finns. Söderbalkong med Mälarutsikt! Källarförråd hör till lägenheten.

Kvarteret är fint beläget på Öster Mälarstrand med både vatten och natur bara ett stenkast bort. Här behöver man aldrig ha tråkigt, för det finns nöjen för stora och små. Populära spahotellet Steam hotel och actionbadet Kokpunkten är bara några minuter bort. Dessutom finns all service du behöver, så som mataffär, frisör, restauranger, caféer och gym. För barnen finns både förskolor och grundskolor.

Beräknad inflytt i Nov/Dec 23!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad