Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 92

Slutpris: 4 085 000 kr

Portalgatan 92

Nyproducerad lägenhet högst upp i huset med inflyttning i augusti 2022

Välkommen till Brf Stavhopparen i Kapellgärdet. Denna bostad på högsta våningen säljs på ritning då visning ej är möjlig. Bostadens planlösning fördelas på en praktisk hall med klinkergolv som övergår till ekparkett. Stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket och utgång till stor balkong om ca 12 kvm, tre bra sovrum där alla 3 har skjutdörrsgarderob, 2 badrum varav ena med tvättmaskin och torktumlare.

På Kapellgärdet bor du endast en kort promenad eller bara några få minuters cykeltur från Resecentrum och stadskärnans utbud av butiker och restauranger. Här får du tillgång till stadens utbud och puls samtidigt som du har nära till grönytor, sporthallar, fotbollsplaner och promenadvägar. Kapellgärdet har något för alla och erbjuder stor variation. Här bor både yngre, äldre och barnfamiljer på bekvämt avstånd från stan.

Området har blivit alltmer attraktivt för den stora skaran stockholmspendlare, mycket pga närheten till Centralstationen. Till Stockholm tar det 35-40 min med tåg.
Det finns dessutom mycket goda kommunikationer in till Uppsala stadskärna, stadsbussarna går ca fyra gånger i timmen.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Portalgatan 92, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad