Till salu

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 92

1 995 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 42 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 309 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 6 (med hiss)
Portalgatan 92

Optimalt planerad tvåa med attraktiv planlösning och trevlig balkong.

Välkomna till en ljus och trevlig lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, belägen på tredje våningen med hiss från markplan. Här kan ni njuta av stora fönsterpartier i både vardagsrum och sovrum som bidrar till ett ljust och luftigt boende. Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

Planlösningen ger dig entré/hall med inbyggd garderob, välutrustat och modernt kök, lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen som vetter mot innergården, fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt ett sovrum med plats för stor säng och ytterligare garderobsförvaring. Tack vare de välplanerade ytorna passar denna bostad såväl par såsom singelhushållet.

I föreningen finns tillgång till en härlig takterrass med bastu och relaxavdelning. Föreningens garage når du med hiss där garageplats finns med eller utan elbilsladdare. I föreningen finns även miljö- och cykelrum.

Området Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Intresseanmälan

Filippa Lenander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Jonathan Léman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad