Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 90

Slutpris: 2 000 000 kr

Portalgatan 90

Optimalt planerad tvåa med inglasad balkong!

Välkomna till en ljus och trevlig lägenhet med öppen lösning mellan kök och vardagsrum, belägen på andra våningen med hiss från markplan. Här kan ni njuta av stora fönsterpartier i både vardagsrum och sovrum som bidrar till ett ljust och luftigt boende.

Planlösningen ger dig entré/hall med inbyggd garderob, välutrustat och modernt kök, lättmöblerat vardagsrum med utgång till inglasad balkong som vetter mot innergården, fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt ett sovrum med inbyggd garderob och plats för stor säng. Tack vare de välplanerade ytorna passar denna bostad såväl par såsom singelhushållet.

I föreningen finns tillgång till en härlig takterrass med bastu och relaxavdelning, övernattningslägenhet för gäster att sova över i samt miljö- och cykelrum. Ett källarförråd ingår i varje lägenhet.

Området Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Portalgatan 90, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad