Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 9

Slutpris: 3 270 000 kr

Portalgatan 9

Ljus och stilren fyra i Kapellgärdet

Välkommen till en mycket tilltalande lägenhet med planlösning i modern tappning som både är praktisk och inbjudande. Här finner ni bland annat ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till en stor inglasad balkong, påkostat kök från Ballingslöv, nyrenoverat badrum från 2014 med egen tvättdel samt praktisk gästtoalett. Det är även tre bra sovrum varav två som vetter in mot
den grönskande innergården. Genomgående ekparkettgolv och stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Bekvämt boende med hiss från markplan.

Mycket välskött förening med nyligen sänkta månadsavgifter och där kabel-TV och bredband ingår i månadsavgiften. Barnvänlige med stor innergård med lekplats, grönytor och trädgårdsmöbler.

I omtyckta och populära Kapellgärdet är det nära till City och Centralstationen samtidigt som närservice i form av minilivs, gym och frisör finns i området. Fyrishov ligger inom ett
bekvämt avstånd för sport, bad och träning. Önskas rekreation finns Kapellgärdesparken nära och friluftsområdet Röbo en cykeltur bort. I området finns även förskola och skola.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Portalgatan 9, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad