Till salu

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 84

Nästa visning
calendar icon söndag 30 juni 12:00 - 12:30
  • price tag icon 3 727 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 195 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 56 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 727 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2015
Portalgatan 84

Stor tvåa med centralt läge i stabil förening!

Välkomna till en ljus och trevlig lägenhet belägen i fastighet med hiss från markplan. Här bor man i ett modernt boende med rymlig balkong i lugnt läge mot den fina innergården. Lägenheten är smakfullt inredd och har genomgående ekparkett förutom hallen som har ett praktiskt klinkergolv och lägenheten är så gott som i nyskick. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning vilket ger en härlig och social känsla. I övrigt en tilltalande planlösning fördelad på ett rymligt sovrum med bra förvaring i platsbyggd garderobsvägg med skjutdörrar, stor klädkammare samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin.

Bo på Kapellgärdet invid stadskärnan med allt vad ni kan önska er inom räckhåll; mataffär, citypulsen med dess butiker, förskolor och skolor, nära grönområden samt pendlarvänligt för både bilburna och de som föredrar att åka kommunalt. Lediga parkeringsplatser finns för tillfället. Föreningen har dessutom låtit installera laddboxar till flertalet platser! Bland närbelägna butiker vid Kvarnens Köpcentrum finns mataffär, apotek, systembolag, mm. För den som vill träna är det nära till Actic, finns i kvarteret. Bredband, kabel-TV och IP-telefoni ingår i månadsavgiften.

Visningar

Välkommen på öppen visning! söndag 30 juni, 12:00 - 12:30
Anmäl mig
Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Portalgatan 84, Till salu i Kapellgärdet, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad