Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 66

Slutpris: 2 250 000 kr

Portalgatan 66

Modern 2:a högst upp i huset!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet på våning 5 av 5! Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med mycket förvaring i intilliggande klädkammare. I anslutning till hallen finns det helkaklade badrummet utrustat med bland annat kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vidare finns ett sovrum med gott om förvaring samt ett välutrustat kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet som öppnar upp för trevliga sällskapsytor! Från vardagsrummet når du balkongen som vetter ut mot den lugna och grönskande innergården. Här har du en lägenhet i genomgående fint och fräscht skick med en mycket tilltalande planlösning!

I populära Kapellgärdet bor du med perfekt läge med närhet till det mesta! Till exempel affärshuset Kvarnen som erbjuder en välsorterad ICA-butik, apotek, blomsterbutik och restauranger. För dig som gillar motion finns gym i närheten samt fina motionsspår i Röbo bort mot Gamla Uppsala högar. Detta är ett utmärkt läge för dig som pendlar med endast några minuters cykelfärd till Resecentrum eller för dig som studerar och vill ha närhet till Universitet och dess nationer. Bra bussförbindelser längs med Vattholmavägen!

Missa inte denna lägenhet! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Portalgatan 66, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad