Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 60

Slutpris: 2 900 000 kr

Portalgatan 60

Fri utsikt över Svartbäckens takåsar - Två balkonger, varav en inglasad

Här slutar letandet, nu finns en trea till salu i populära Kapellgärdet. Här kan man njuta av en balkong i rakt västerläge med utsikt över Svartbäckens villakvarter och ytterligare en stor inglasad balkong mot föreningens innergård.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring, badrum med wc, dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har vidare en balkong i rakt västerläge med utgång från det rymliga köket, stort vardagsrum med plats för en större soffgrupp och genomgående härligt ljusinsläpp. Två rymliga sovrum varav ett sovrum med utgång till en stor inglasad balkong mot föreningens innergård och i den inre hallen finns en rymlig klädkammare. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Här har du närhet till fina grönområden med löpspår, flertalet restauranger, gym, apotek, en bra pizzeria i grannhuset samt flera matbutiker t.ex. ICA Heidenstams torg och ICA Nära Råbyvägen samt Lidl. Vid Vaksalatorg finns affärshuset Kvarnen med ICA Torgkassen, systembolag, postombud och mycket mer. På Kapellgärdet bor du därutöver med närhet till Resecentrum vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss och tåg. Härifrån har ni även ett utmärkt bilpendlarläge med närhet till E4:an. Här bor du även nära Gränby sportfält och ishall där ni kan utöva en rad sporter såsom innebandy, friidrott, ishockey, bandy, tennis, badminton, bordtennis m.fl.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se!

Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Portalgatan 60, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad