Till salu

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 59

  • price tag icon 5 112 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 795 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 81 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 112 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2008
Portalgatan 59

Ljus och inbjudande 3:a med balkong i väster med markis & utsikt över föreningens trevliga innergård

Välkommen att trivas i en trevligt belägen 3:a i Kapellgärdet med balkong i väster mot föreningens trevliga innergård!

Planlösningen ger en väldisponerad och ljus bostad med fönster i två riktningar, två bra sovrum, fullt utrustat kök med matplats, rymligt badrum med tvättsutrustning och stort vardagsrum med en härlig balkong med markis i väster där man njuter av eftermiddags/kvällssolen och utsikten över den stora innergården. Genomgående hög standard med ekparkettgolv, målade väggar, moderna vitvaror och trevlig takhöjd på 2,60 m. Lägenheten når man enkelt med hissen från markplan och även direkt från källaren och garaget. Hela byggnaden genomsyras av den goda kvalitet och moderna standard med vilken den uppfördes.

För de boendes bekvämlighet finns bland annat en närbutik belägen på hörnet av huset. Inom räckhåll finns Vaksalatorg med UKK och tillgång till service i affärshuset Kvarnen. Med en kort promenad når du ett flertal ICA-affärer. Kapellgärdet har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum och på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Det ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet.

Anmäl ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare!

Intresseanmälan
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Portalgatan 59, Till salu i Kapellgärdet, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad