Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 54

Slutpris: 2 995 000 kr

Portalgatan 54

Välkommen till denna ljusa och smakfullt inredda lägenhet om 3 rum och kök i Kapellgärdet med stor balkong. Bostaden är belägen på andra våningen i modern fastighet med hiss från garageplan. Stor balkong i väst och med utsikt över gårdsmiljön.

Den öppna planlösningen erbjuder välkomnade hall, luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier, fint kök med moderna tillval, stilrent badrum med tvättmaskin/torktumlare samt två sovrum varav föräldrasovrummet är av generös storlek. Klädkammaren är idag uppdelad i en kontorsdel samt en klädkammardel tack vare storleken.

Populära Kapellgärdet har ett centralt läge med gångavstånd till centrum och på vägen passerar du flera träningsanläggningar och restauranger. Via cykelvägen tar det ca fem minuter till resecentrum. För de boendes bekvämlighet finns flera närbutiker i husen bredvid och inom räckhåll finns bl. a Vaksala torg med konserthuset och tillgång till god service i affärshuset Kvarnen.

Föreningen erbjuder b.la sina medlemmar en vacker innergård, cykelrum, möjlighet till garage och övernattningsrum.

Tillträde kan erbjudas i september!

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Portalgatan 54, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad