Till salu

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 53

2 250 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 54 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 713 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2011
Portalgatan 53

Luftig gavellägenhet högst upp i huset med ca 3 meter i takhöjd!

Nu finns chansen att flytta in i denna välplanerade gaveltvåa högst upp i huset med fri utsikt utan direkt insyn! Här kan du dessutom njuta av kvällssolen från den rymliga balkongen i ett populärt västerläge. Bostaden har fönster i två väderstreck och ca 3 meter i takhöjd vilket ger en härlig rymd. Den välplanerade planlösningen erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger trevliga sällskapsytor. Vidare finns ett generöst sovrum med förvaring i två garderober samt ett helkaklat badrum med fönster som är utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns avhängningsmöjligheter samt förvaring i flertalet garderober.

I populära Kapellgärdet bor du med perfekt läge med närhet till det mesta! Till exempel affärshuset Kvarnen som erbjuder en välsorterad ICA-butik, apotek, blomsterbutik och restauranger. För dig som gillar motion finns gym i närheten samt fina motionsspår i Röbo bort mot Gamla Uppsala högar. Detta är ett utmärkt läge för dig som pendlar med endast några minuters cykelfärd till Resecentrum eller för dig som studerar och vill ha närhet till Universitet och dess nationer. Bra bussförbindelser längs med Vattholmavägen!

Missa inte denna lägenhet! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Portalgatan 53, Till salu i Kapellgärdet, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad