Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 52

Slutpris: 3 500 000 kr

Portalgatan 52

Gavellägenhet med dubbla balkonger högt upp i huset!

Här slutar letandet, nu finns en kvadratsmart gavellägenhet med dubbla balkonger till salu i populära Kapellgärdet. Lägenheten som ligger högt upp i huset på våning 4 av 5, med fri utsikt över portalparken erbjuder rikligt med ljusinsläpp och stora öppna sällskapsytor. Bostadens 91 kvm erbjuder hall med bra förvaring, smart halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två stora sovrum samt ytterligare ett rum som kan nyttjas som kontor/sovrum då bostaden byggts om från 3 rok till en smart 4 rok. Färgsättningen är ljus och smakfull med genomgående bra materialval och planlösningen erbjuder många möbleringsmöjligheter. Fullt utrustat kök och badrum med tvättanrättning gör det här till ett bekvämt boende som du enkelt når med hiss från markplan, även direkt från garaget i källarplan.

Kapellgärdet har ett centralt läge med närhet till flera träningsanläggningar. I affärshuset Kvarnen finns en välsorterad ICA-butik, apotek, blomsterbutik och flertalet restauranger. Detta är ett utmärkt läge för dig som pendlar med endast några minuters cykelfärd till Resecentrum! För dig med bil är du snabbt ute på Tycho Hydéns väg för vidare transport ut på E4:an. Bra bussförbindelser längs med Vattholmavägen!

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Portalgatan 52, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad