Till salu

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 4 F

  • price tag icon 3 439 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 895 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 1.5 rum och kök
area icon Yta
  • 42 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 439 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2007-08
Portalgatan 4 F

Ytterst välplanerad 1,5:a i toppskick med härligt ljusinsläpp och stor balkong mot innergård.

Välkommen till din framtida oas på Portalgatan 4F!

Det första som möter dig när du kliver in i hallen är lägenhetens rymd och ljus! Läget i huset i kombination med de stora fönsterpartierna ger en härlig atmosfär. Här har du nyproduktionskänslan när det är som bäst med enkelhet, funktionalitet och hållbarhet som viktiga ledord. Äkta skandinavisk stil med en vit bas som möter trestaviga ekparkettgolv och där allt känns otroligt välbevarat.

Vardagsrummet är i öppen planlösning mot köksdel för bästa samvaro och sociala tillställningar. Här ryms ett rejält matbord samt skönt soffmöblemang. Köksdelen är utrustad med skåpinredning i vitt med diskreta beslag för att smälta in i rummet och har all köksmaskinell utrustning du kan tänkas behöva. Stor sovalkov som rymmer dubbelsäng och ytterligare möblemang med goda förvaringsmöjligheter. Tack vare det avskilda läget känns sovalkoven som ett eget rum perfekt för avkoppling. Väl tilltaget badrum med dusch och tvättutrustning. Rymlig hall med goda avhängningsytor och extra förvaringsmöjligheter i externt källarförråd.

På den stora balkongen i öster spenderar man mycket tid! Balkongen blir en förlängning av ditt vardagsrum och en skön fristad med gott om plats för både möblemang och egna planteringar. Slå dig till ro och blicka ut över föreningens innergård samtidigt som du njuter av lugnet med en kopp kaffe!

Läget på Portalgatan 4F är perfekt för dig som vill ha närhet till Uppsalas puls samtidigt som du kan njuta av lugnet när du vill! En kort promenad bort finns stadskärnan med tillgång till butiker, cafeer, gym och universitet. Goda kommunikationsmöjligheter för dig som pendlar med buss och tåg samt nära påfarter för bilpendlare.

Bostadsrättsförening med god ekonomi och normal belåning. Inget behov av större renoveringar. Fastigheten är utrustad med hiss från markplan för bästa komfort. Säker cykel- och barnvagnsförvaring i förråd, stor andel garageplatser i förhållande till antal boende och sophantering finns lättillgängligt på föreningens gård. Innergården fylls av välutrustad lekplats, växtlighet och fina planteringar.

Intresseanmälan
Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Portalgatan 4 F, Till salu i Kapellgärdet, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad