Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 11

Slutpris: 2 600 000 kr

Portalgatan 11

Välplanerad trea med inglasad balkong, belägen i stabil förening

Varmt välkommen till denna välplanerade 3:a på 84 kvadratmeter med ljusinsläpp ifrån fönster i två väderstreck, inglasad balkong och hiss från markplan. På Portalgatan 11 bor du med ett centralt läge, med direkt närhet till city och kommunikationsmöjligheter.

Tilltalande planlösning med stor välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats med utgång till den härliga inglasade balkongen där ni kan avnjuta många sena sommarkvällar. Praktiskt kök med matplats för 6 personer intill fönster. Två sovrum i bra storlek med garderobsförvaring och ett helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och dusch.

Här bor du i en stabil förening där varmvatten, kallvatten, värme, kabel-tv och bredband ingår i avgiften. Som boende i föreningen har du även tillgång till en gemensam innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter, cykelförråd och barnvagnsförråd.

Populära Kapellgärdet har ett centralt läge, med gångavstånd till affärshuset Kvarnen, flertalet gym och till centrum. Till resecentrum tar du dig på endast fem minuter med cykel, där all tänkbar kommunikation med tåg och buss finns för vidare färd till Stockholm, Gävle eller Västerås.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Portalgatan 11, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad