Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 105

Slutpris: 3 200 000 kr

Portalgatan 105

Utsikt mot slottet och domkyrkan!

Välplanerad trea med känsla av nyproduktion. Huset är från 2013 och här bor du bekvämt med hiss till garage i markplan och stor balkong i solsäkert söderläge med utsikt över den grönskande innergården, slottet och domkyrkan. Lägenheten har genomgående trevliga och moderna materialval.

Kapellgärdet har ett centralt läge med gångavstånd till centrum och på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran Stockholmspendlare. Via cykelvägen tar det ca fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik ett kvarter bort och inom räckhåll finns bl. a Vaksala torg med konserthuset och tillgång till god service i affärshuset Kvarnen.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Portalgatan 105, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad