Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Pontonjärgatan 4

Slutpris: 2 965 000 kr

Pontonjärgatan 4

-Pittoresk lägenhet på ett av Kungsholmens absolut bästa lägen
-Renoverad och välutrustad etta
-God förvaring
-Praktisk planlösning
-Stora fönsterpartier mot lummig innergård
-Stabil förening med god ekonomi

Varmt välkomna till en drömetta på absolut toppläge! Charmig, slipad fiskbensparkett och spröjsade fönster tar oss tillbaka till byggåret. Lägenheten är optimalt planerad med smart förvaring.
Här får ni möjligheten att leva mitt i Nedre Kungsholmens charmiga gator och sprudlande puls. I området finner ni ett brett serviceutbud, trendiga restauranger och caféer, gym och mycket mer. Dessa kvarter nedanför Hantverkargatan består till stor del av fantastiska gamla hus som har fått behålla sin ursprungliga charm och karaktäristiska byggnadsdetaljer. Promenera till Fridhemsplan så har du fullt utbud av service och flertalet butiker i Västermalmsgallerian. I området finns många populära restauranger som exempelvis Mälarpaviljongen och Orangeriet. Är du sugen på en fika är Petité France en omtyckt favorit.

För mer info, kontakta ansvarig mäklare David Garrett:
0760-524600
[email protected]

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Pontonjärgatan 4, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad