Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Pontonjärgatan 38, 3 tr

Slutpris: 8 300 000 kr

Pontonjärgatan 38, 3 tr

-Möjlig att göra om till 3:a
-Balkong i söderläge
-Mycket attraktiv adress invid Norr Mälarstrand
-Charmiga detaljer kvar från byggåret
-Väldisponerad
-Hiss

I en nästan hundra år gammal fastighet på oerhört eftertraktad adress finner ni denna 2,5:a (möjlig 3:a) som inger en pittoresk känsla. Bostaden är belägen högt upp i fastigheten och erbjuder stora, spröjsade fönster som släpper in mycket ljus. Originaldetaljer finns kvar såsom serveringsskåp och fin fiskbensparkett. Via dubbeldörrar från vardagsrummet nås den soldränkta balkongen.

Brf Gjuteriet 1 är en bostadsrättsförening med 51 lägenheter varav 4 är hyresrätter (dold tillgång). Föreningen har även 3 lokaler med hyresrätt. Huset byggdes 1925 på en fastighet där tidigare Karlsviks fabriker låg. Föreningen bildades 1993 och äger fastigheten med adresserna Fridhemsgatan 8 och Pontonjärgatan 38. Föreningen har mycket god ekonomi och har vid flera tillfällen haft avgiftsfria perioder då man varit överlikvid och valt att göra återbetalningar till medlemmarna. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till en trevlig innergård, cykelrum på innergården samt barnvagnsrum på Fridhemsgatan.

Nedre Kungsholmen erbjuder det bästa av allt. Här bor ni på en attraktiv adress invid Norr Mälarstrands trevliga promenadstråk som med enkelhet tar er till Stockholms citypuls. Nära till grönområden som Rålambshovsparken som sommartid förvandlas till en grönskande oas med möjlighet för sol och bad. I kvarteret finns ett rikt utbud av restauranger såsom Roppongi, Primo Ciao Ciao och Boule Bar. Populära restauranger som Mälarpaviljongen och Orangeriet finns bara några minuters promenad bort. För den träninssugne finns trevliga löprundor runt Kungsholmens strandlinje. Det finns ett brett utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium samt flertalet förskolor. En kort promenad från bostaden finner ni Västermalmsgallerian med all tänkbar service såsom livsmedelsbutiker, apotek och butiker. Vid Fridhemsplan finner ni utmärkta kommunikationsmöjligheter med tunnelbanans gröna och blå linje samt flertalet innerstadsbussar.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information:
0760-524600
[email protected]

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Pontonjärgatan 38, 3 tr, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad