Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Pontonjärgatan 18, 1 tr

Slutpris: 4 850 000 kr

Pontonjärgatan 18, 1 tr

Rikligt ljusinsläpp i högt söderläge

Högt söderläge mot Pontonjärgatan // Generöst ljusinsläpp // Ljusa och fina ytskikt // Vackra trägolv // Stora fönsterpartier // Öppen planlösning // Fin innergård

Välkommen till denna ljusa och fina pärla på nedre Kungsholmen. Tack vare byggnadens sutterängläge så upplevs det som att du bor i ett högt läge där du har ett rikligt ljusinsläpp. Här bor du med 30-tals charm i sin bästa nivå med vackra trägolv, speglade dörrar och breda fönsterpartier. Köket är fullt utrustat med kvalitativa vitvaror, såsom exempelvis en integrerad diskmaskin. Vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matbord. I sovrummet får du plats med en bred dubbelsäng och här finns dessutom praktisk förvaring. Badrummet är tidlöst kaklat med dusch. Bra förvaring i form av skjutgarderober och inbyggd garderob.

Föreningen är välskött med en belåningsgrad. Vid årsskiftet hade föreningen närmare 5 miljoner i likvida medel. I januari 2021 amorterade föreningen av 2.5 miljoner kronor och sänkte således belåningen till ca 2440 kr/kvm.

Föreningen har en trevlig innergård och i trapphusen finns det trapphus balkonger.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Pontonjärgatan 18, 1 tr, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close