Såld

Vetterstorp, Västerås

Polstjärnegatan 65

Slutpris: 1 105 000 kr

Polstjärnegatan 65

Välplanerad trea med ett badrum samt en gäst-wc och en inglasad balkong med insynsskydd!

Välkommen till Polstjärnegatan och denna trea med två badrum och en inglasad balkong med insynsskydd!

- Stabil förening med mycket som ingår i avgiften
- Två toaletter
- Fin utsikt från balkongen mot skogsdunge
- Snabb tillgång till parkering

Bostaden fördelar sig över en välkomnande hall med plats för avhängning och även med golvvärme, två tilltalande sovrum med smarta förvaringslösningar i bägge, ett badrum med tvättmaskin, en gäst-wc, ett kök som är utrustat med allt man behöver samt ett socialt vardagsrum med tillgång till den supermysiga och inglasade balkongen. Ett förråd hör till lägenheten.

Mysigt område med mycket grönska och skogskänsla med promenadavstånd till Västerås City, Oxbackens Centrum, busshållplats, matbutik och förskolor. Närhet till fina promenadstråk.

Stabil förening med många faciliteter så som övernattningslägenhet, lokal, hobbyrum och tvättstuga. Mycket som ingår i avgiften och det senaste inom föreningen är att solpaneler just nu installeras för att få ner el kostnaderna. Parkering finns tillgängligt att få snabbt. Läs mer på https://www.vetterstorp1.se/

Missa inte chansen och anmäl er till visningen.

Isaac Eriksson
Ansvarig mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isaac
Zain Turfi
Assisterande mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad