Såld

Rickomberga, Uppsala

Polhemsgatan 2

Slutpris: 3 750 000 kr

Polhemsgatan 2

Attraktiv 4:a med inglasad, sydvästlig balkong i familjevänligt område!

Det är ganska sällsynt att dessa 4:or säljs och det är ett tecken på att de boende i föreningen trivs så missa inte denna chans! Ypperlig planlösning med kök, matplats och vardagsrum i halvöppen lösning; optimalt för gemenskapen samtidigt som man kan hålla matlagningen något separat. Köket har all utrustning ni kan tänkas behöva, matplatsen rymmer minst 6-8 personer och vardagsrummet ger plats åt rejäl soffgrupp, tv-möbel samt ytterligare möblemang. Det även från sällskapsytorna man når den stora, inglasade balkongen som vetter i sydväst för att fånga bästa soltimmarna. Skapa din alldeles egna oas och frizon på balkongen med skönt möblemang och egna planteringar. Samtliga tre sovrum rymmer säng samt ytterligare möblemang, ett av dem är dessutom större för att rymma dubbelsäng. Våtutrymmena är två, båda är utrustade med bad- och duschmöjligheter samt wc och ett av dem har även tvättutrustning.

Brf Rickomberga äng är en välhållen bostadsrättsförening med normal belåning, det mesta inkluderat i avgiften och inga kommande, större renoveringar. man har upphandlat gemensamt bredband och även kollektiv bostadsrättstilläggsförsäkring. Det finns goda parkeringsmöjigheter för både boende och gäster, gäster kan t o m stå gratis. Alla bostäder har externa källarförråd, det finns cykelförråd samt barnvagnsförråd i alla trapphus och innergårdarna är grönskande med gemensamma möbelgrupper att nyttja, välutrustad lekplats och ätbart såsom vinbär, äpple samt plommon.

Lugnt och trivsamt beläget i barnvänligt område nära Stabbyskogen med elbelyst skid-/motionsspår och charmiga Stabby Prästgård som ibland bjuder in till fika och som även kan hyras för festligheter. Nära till både daghem och skolor; både Eriksskolan och Tiundaskolan finns något kvarter bort men även till studentlivet med Ekonomikum i fokus. I närområdet finns flera bra livsmedelsaffärer, Mimmi Ekholms plats erbjuder bl a gym, restauranger och välsorterad mataffär. Tränar gör man även på närliggande Friskis & Svettis-anläggningen i Ekeby. Kring Ringgatan finns flera butiker, bank och restauranger men du tar dig även på 7-8 min in till stadskärnan med cykel. I nära anslutning finns dessutom en busshållplats (buss 5 samt regionbussar) och bilpendlare till hittar enkelt till påfarter mot större vägar.

Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Polhemsgatan 2, Såld i Rickomberga, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad