Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Polhemsgatan 18

Slutpris: 4 800 000 kr

Polhemsgatan 18

Högt belägen 30-talspärla med balkong i fritt och soligt västläge invid Norr Mälarstrand! Här har ni ett hem som präglas av sociala ytor, tidsenliga detaljer och ett härligt flödande ljusinsläpp. Via hiss eller trappor når ni lägenheten där ni direkt välkomnas in i en hall med stor garderob och möjligheter att hänga av kläder. Det väl tilltagna köket är välutrustat och erbjuder god förvaring och rejäla arbetsytor och det finns även möjlighet att ha en matplats för 4-5 personer. Via det luftiga och sällskapliga vardagsrummet nås den härliga balkongen där man kan blicka ut över Mälarens vatten och Jaktvarvsplans grönska. Sovalkoven nås via skjutdörr från vardagsrummet. Det är rymligt och tar in en 160-säng. Det helkaklade badrummet är stilrent och praktiskt. Detta är ett absolut toppläge i centrala Stockholm!

Möjlig tvåa!

Stabil och äkta förening som äger marken. Fastigheten förvärvades 2003 och stambyte genomfördes 1989.

På Norr Mälarstrand bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls - ett perfekt utgångsläge för både naturälskaren och citymänniskan. Kvarteren nedanför Hantverkargatan består till stor del av fantastiska gamla hus som har fått behålla sin ursprungliga charm och karaktäristiska byggnadsdetaljer. Promenera till Fridhemsplan så har du fullt utbud av service och flertalet butiker i Västermalmsgallerian. I området finns många populära restauranger som exempelvis Mälarpaviljongen och Gnarly Burger. Är du sugen på en fika är Petité France och NEWT två riktiga guldkorn. Området är en fantastisk utgångspunkt för den som gillar grönska, vatten och långa promenader. Vyn från Norr Mälarstrand över Riddarfjärden kan man aldrig tröttna på och Kungsholmen runt är en klassisk runda både för motionären eller barnvagnspromenaden. Vid Fridhemsplan finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar, exempelvis 3 och 4.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Polhemsgatan 18, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad