Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Polhemsgatan 11

Polhemsgatan 11

-Accepterat pris, först till kvarn!
-Eftertraktat läge intill Norr Mälarstrand
-Möjlig mini-2:a
-Lugn återvändsgata
-Låg avgift där mycket ingår
-Ljus och rymlig med högt i tak
-Helutrustat kök
-Vackert 30-tal
-Stabil förening med låg belåning om 3 767 kr
-Generös förvaring
-Hiss

Varmt välkomna till en väldigt charmig bostad med tidstypiska detaljer, god förvaring och högt i tak. Bostaden är belägen på ett mycket attraktivt läge med sekunders promenad ner till Riddarfjärdens glimrande vatten. Lägenheten är mycket välplanerad och de stora fönsterpartier ger ett behagligt ljusinsläpp. Byggåret gör sig påmint i fina golvbrädor och dörrar samt spröjsade fönster. Lägenheten har två praktiska klädkammare och utöver det disponeras det till lägenheten ett källarförråd. Köket är helutrustat och tillhandahåller diskmaskin (under diskho), gasspis, ugn, kyl och frys. Det har dessutom god förvaring med både över- och underskåp.

Till lägenheten disponeras både ett vinds- och källarförråd.

Här bor ni i en förening med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken och klassas som en äkta bostadsrättsförening. Stambyte genomfördes år 1999 och belåningen per kvadratmeter uppgår till endast 3 767 kr (ÅR 2020). För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till en gemensam innergård med sittmöbler och planteringar, tvättstuga, barnvagnsförvaring samt cykelrum. Låg månadsavgift där värme, vatten, grundutbud tv via ComHem samt bostadsrättstillägg ingår.

På Nedre Kungsholmen bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls - ett perfekt utgångsläge för både naturälskaren och citymänniskan. Kvarteren nedanför Hantverkargatan består till stor del av fantastiska gamla hus som har fått behålla sin ursprungliga charm och karaktäristiska byggnadsdetaljer. Promenera till Fridhemsplan så har du fullt utbud av service och flertalet butiker i Västermalmsgallerian. I området finns många populära restauranger som exempelvis Mälarpaviljongen och Orangeriet. Är du sugen på en fika är Petité France en populär favorit. Området är en fantastisk utgångspunkt för den som gillar grönska, vatten och långa promenader. Vyn från Norr Mälarstrand över Riddarfjärden kan man aldrig tröttna på och Kungsholmen runt är en klassisk runda både för motionären eller barnvagnspromenaden. Vid Fridhemsplan finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar, exempelvis 3 och 4.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad