Såld

Luthagen, Uppsala

Plattgatan 6

Slutpris: 3 060 000 kr

Plattgatan 6

Härlig lägenhet med mycket stor uteplats i soligt sydvästläge mot innergården!

Ljus lägenhet från 2018 med bra planlösning och trevlig radhuskänsla tack vare den stora uteplatsen! Bostaden har fina sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och snyggt ljuslaserat parkettgolv i alla rum. Två bra sovrum och gott om förvaring. Väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare, wc, dusch och kommod. Lägenheten ligger en halvtrappa upp från gatan men i markplan mot den upphöjda innergården.

Den väl tilltagna uteplatsen erbjuder gott om plats för matgrupp och loungemöbler. Här finns också ett extra förråd, utöver det källarförråd som tillhör lägenheten. På uteplatsen värmer solen från mitt på dagen till sent på kvällen.

Som boende i bostadsrättsföreningen Anemonen 2 blir ni grannar med Stabbys gröna ängar och Stabbyskogen. Här kan ni njuta av trevliga promenadstråk, upplyst motionsspår och trevliga grillplatser. Skogen är också perfekt för utflykter med barnen! Flera förskolor och skolor finns inom gång och cykelavstånd från lägenheten.

Här har ni ett perfekt utgångsläge för ett bekvämt vardagsliv för både stora och små. Alldeles intill hittar ni populära Mimmi Ekholms plats med bl.a. livsmedelsbutik, apotek, café och gym. Cirka två kilometer av fina gång- och cykelvägar in till centrum, stadsbussar med god turtäthet avgår vid kvarteret och barnomsorg och skolor på promenadavstånd. På tio minuter cyklar ni till resecentrum eller Uppsala centrum.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Plattgatan 6, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad