Såld

Luthagen, Uppsala

Plattgatan 6

Slutpris: 3 105 000 kr

Plattgatan 6

Bo ostört högst upp i fastighet med stor inglasad balkong i väster!

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller.

I lugn del av Luthagen tar hissen från markplan er allra högst upp i fastigheten. Redan i hallen möts ni av en mycket välkomnande rymd i kombination med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier, rymden förstärks sedan av den ljusa inredningen.

Perfekt disponerad 3,5:a med fokus på stora sällskapsytor i form av väl tilltaget vardagsrum i halvöppen lossning mot kök som då ger en naturlig matplats för 8-10 personer om så önskas. Köket är inrett i samma kulörer som bostaden för att smälta in och här finns all utrustning ni kan tänkas behöva för att tillreda maten. Båda sovrummen är rymliga med plats för säng samt ytterligare möblemang men det ena utgör ”master bedroom” med goda förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob samt i rymlig klädkammare. Klädkammaren är så pass stor att den skulle kunna inredas till barnrum eller kanske arbetsrum vid behov. Det rymliga våtutrymmet är helkaklat med dusch och tvättutrustning.

Efter arbetet slår man sig gärna till ro på den stora balkongen och njuter av eftermiddags- samt kvällssolen. Inglasningen förlänger de varma årstiderna så ni kan njuta desto mer och här finns plats för skönt möblemang och egna planteringar.

Välmående bostadsrättsförening från år 2017 med låg belåning med tanke på byggåret. Inget behov av större renoveringar, i regel enkelt att få garageplats med kort kötid, fördelaktigt bredbandsavtal, källarförråd till varje bostad, cykelförråd och barnvagnsförråd. Fin, grönskande innergård med bl a möbelgrupper att nyttja och lekplats.

Bo i en av de mer trivsamma delarna av Luthagen! Centralt, mycket eftertraktat läge på behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till bl a mataffärer, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, universitetets lokaler med bl a gångavstånd till Ekonomikum, parkmiljöer, härliga motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer med busshållplats inom 100 meter och även nära påfarter för bilburna pendlare.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Plattgatan 6, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad