Kommande bostad

Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm

Pipersgatan 26

  • price tag icon 2 737 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 67 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 737 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1899
Pipersgatan 26

Välplanerad sekelskiftestrea med townhouse-känsla på bästa adress!

Välkommen till denna välplanerade och yteffektiva sekelskiftestrea på bästa Kungsholmsadress. Belägen med tyst gårdsläge i byggnad anno 1899 erbjuder lägenheten tre rum samt kök och hall i fil, vackra golv, kakelugnar, takrosetter och väl tilltagen takhöjd. Tillsammans med sobra färg- och materialval, god förvaring, hög standard samt en stor uteplats som badar i sol sommartid så skapas ett optimalt boende som med sin smarta planlösning passar såväl par med eller utan barn, villasäljare med önskemål om kontor eller varför inte singeln med krav på en social planlösning. Mycket välskött och lågt belånad (ca 1800kr/kvm) förening.

Intresseanmälan
Erik Lundkvist
Ansvarig mäklare

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Erik
Mattias Nilsson
Assisterande mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Pipersgatan 26, Kommande i Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad