Såld

Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm

Pilgatan 28

Slutpris: 7 800 000 kr

Pilgatan 28

Stilsäker och välplanerad drömbostad!

- Möjlig 3:a
- Oerhört attraktivt läge
- Balkong mot lugn innergård
- Genomgående lägenhet
- Exklusivt materialval
- Stabil förening

Äntligen saluförs denna exklusiva, stilsäkra och väldisponerade bostad där ni bor granne med Rådhuset och Kronobergsparken samt har sekunders promenadavstånd ner till Norr Mälarstrands glimrande vatten. Bostaden är belägen två våningar upp i det charmiga huset från 20-talet och nås via hiss eller trappor. Direkt när man kommer in i hallen får man en känsla av rymd, den genomgående bostaden har en öppen planlösning och är mycket ljus tack vare de stora fönsterpartierna. Här slås man av av tidstrogna detaljer som spröjsade fönster med djupa nischer, högt i tak och ett elegant brädgolv. Den rymliga balkongen vetter mot föreningens lugna innergård och nås via dubbeldörrar genom vardagsrummet. Köket håller hög standard, är välutrustat och exklusivt och erbjuder god förvaring och arbetsyta. Köksön har en vinkyl samt extra förvaring. Sovrummet är stort med en exklusiv garderob och i badrummet finns plats för tvättmaskin och torktumlare.
Till hösten kommer säkerhetsdörrar installeras i fastigheten vilket finansieras av föreningen. Sammantaget är detta en exklusiv lägenhet med ett fenomenalt läge och synnerligen goda utrymmen.

Stabil och äkta förening som äger marken. Föreningen utförde stambyte 2002. I föreningen finns ett garage.

Attraktivt läge centralt på Kungsholmen med närhet till såväl stadsliv, grönområden och kommunikationer. Här finns ett rikt utbud av charmiga caféer, restauranger, barer, butiker och livsmedelsaffärer. Alldeles i närheten finns Kronobergsparken som erbjuder grönska och parklek. Även nära till Norr Mälarstrands vackra promenadstråk, Rålambshovsparken och Smeduddsbadet. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans Blå linje längre ner på gatan vid Rådhuset och flertalet bussar i närområdet.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information:
0760-524600
[email protected]

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Pilgatan 28, Såld i Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm Planlösning från Pilgatan 28, Såld i Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad