Såld

Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm

Pilgatan 21A, 2.5 tr

Slutpris: 6 950 000 kr

Pilgatan 21A, 2.5 tr

20-tals charm med balkong i västerläge

Balkong i västerläge // 20-tals charm // Många tidstypiska detaljer // Spröjsade fönster // Takrosetter // Taklister // Speglade dörrar // Skjutdörrar // Vacker fiskbensmönstrad ekparkett // Genomgående // Suveränt med förvaring // Sovrum mot mysig innergård // Stilrent badrum // Tvättmaskin // Lågt belånad förening // Toppläge på Kungsholmen // Tunnelbana runt husknuten

Välkommen till en mycket fin 20-tals lägenhet med mängder av tidstypiska detaljer. Bostaden är genomgående vilket gör att den bjuder på ett generöst ljusinsläpp. Nuvarande planlösning disponeras med snyggt och stilrent kök med matplats och ett matsalsbord i det möblerbara allrummet. Vidare har du ett trevligt vardagsrum med plats för soffgrupp och ett sovrum med plats för dubbelsäng. Från sovrummet når du balkongen i västerläge, som dessutom ligger mot den grönskande innergården. Denna bostad har utmärkta förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Badrummet är stilrent och snyggt kaklat med tvättmaskin. En granne har byggt ut till ett större badrum genom att nyttja garderoben från det möblerbara allrummet.

Föreningen är välskött och och hade vid årsskiftet endast 1917 kr/kvm.

På Pilgatan 21 bor du nära all tänkbar service. Närmsta tunnelbana (Rådhuset - blå linje) ligger mer eller mindre runt husknuten Kungsholmstorg ligger ett kvarter bort med all dess service. Ytterligare ett par kvarter bort, så hittar du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och dess rika utbud. Även här finns det tunnelbana (grön och blå linje) samt flertalet bussar. Alldeles i närheten lägenheten hittar du Kronobergsparken och det är gångavstånd till både Norr Mälarstrand samt Kungsholms Strand.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Pilgatan 21A, 2.5 tr, Såld i Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close