Såld

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 9C

Slutpris: 2 575 000 kr

Petterslundsgatan 9C

Välkommen till Petterslundsgatan 9C! Här har du en välplanerad lägenhet med stor potential då lägenheten är i behov av renovering - här kan du verkligen sätta din egna prägel! Planlösningen erbjuder ett badrum från stamrenoveringen 2007/2008, tre sovrum varav ett med utgång till balkong, ett vardagsrum med parkettgolv samt kök med plats för matgrupp vid fönster. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare, hallförvaring och tillhörande förråd i källaren. Lägenheten säljs i befintligt skick.

Brf Lunden är en stabil och välskött förening med god ekonomi och låg belåningsgrad. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen så som innergård med grillmöjligheter, barnvagnsförråd, cykelförråd, hobbyrum, två tvättstugor samt även ett bokningsbart övernattningsrum med fem bäddar.

Här bor du i populära Fålhagen med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd på drygt fem minuter till Resecentrum för pendling via buss eller tåg. För dig som bilpendlar så är det raka spåret ut på E4:an dit du tar dig på några få minuter. Bara några minuters promenad bort finns Willys och i närområdet finns också affärshuset Kvarnen med ett digert serviceutbud med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Där finns också Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress.

Snabbt tillträde är möjligt! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Petterslundsgatan 9C, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad