Såld

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 25

Slutpris: 1 750 000 kr

Petterslundsgatan 25

Mycket välplanerad tvåa med låg avgift!

Välkommen till denna trivsamt planerade lägenhet om två rum och kök med stor potential, då lägenheten är i behov av viss renovering - här kan du verkligen sätta din egna prägel!
Belägen i Fålhagen, med direkt närhet till Resecentrum och stadskärnan, är detta en mycket attraktiv lägenhet.
Planlösningen fördelar sig på ett arbetskök i original med rymlig plats för matbord intill, ett ljust och luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp. Från vardagsrummet nås även lägenhetens balkong med eftermiddags- och kvällssol. Till detta får du även ett sovrum, en separat klädkammare och ett stamrenoverat badrum.

Brf Harald är en välskött förening som erbjuder föreningens medlemmar att bland annat möjligheten att nyttja en stor och grönskande innergård med trädgårdsmöbler och grill, samlingslokal, hobbyrum och tvättstuga.

Fålhagen är ett populärt område beläget med en lugn omgivning och endast några minuters promenadavstånd till resecentrum och city. På vägen dit passerar du bl a restauranger, gym och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. I det direkta närområdet finner du även ytterligare större livsmedelsbutik med apotek. Universitetsområdet når du med en cykeltur på endast några minuter eller genom bra bussförbindelser.

Varmt välkomna på visning! Anmäl ert intresse redan idag för att inte gå miste om denna möjlighet.

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Petterslundsgatan 25, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad