Såld

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 23C

Slutpris: 3 015 000 kr

Petterslundsgatan 23C

Ljus och rymlig trea med tilltalande planlösning och ett genomgående fint skick!

Välkommen till denna ljusa och luftiga lägenhet, i genomgående modernt och fint skick. Belägen på våning två med ett insynsskyddat och fritt läge, med direkt närhet till gröna parker och citykärnan. Planlösningen fördelar sig på ett kök med gott om förvaring och arbetsyta samt plats för en generös matplats, ett vardagsrum med delvis öppet mot köket vilket bidrar till otrolig rymd och ljusinsläpp. Två gedigna sovrum varav det ena med utgång till lägenhetens balkong och ett badrum med tvättmaskin samt en rymlig hall med förvaring i både garderober och klädkammare.

Fålhagen har ett utmärkt centralt läge med promenadavstånd till citykärnan. Resecentrum ligger endast ett stenkast bort vilket skapar perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I området finns affärshuset Kvarnen samt Willys. Läget på detta hem är onekligen bra, föreningen är välskött med god ekonomi och området är lugnt, barnvänligt och stadsnära på samma gång!

För dig som söker ett hem som kan kombinera funktion med bra sovrum samt öppna ytor och fint kök med utrymme för många är detta hem ett måste. För den som har eller planerar familj eller annars drar sig för svåra trappor är de två halvtrapporna till lägenheten enkla och det smidiga barnvagnsförrådet i entréplan är en riktig bonus. Det här är en riktigt fin och trivsam lägenhet som erbjuder ett flexibelt och praktiskt boende för såväl ung som äldre.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Petterslundsgatan 23C, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad