Såld

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 23B

Slutpris: 2 695 000 kr

Petterslundsgatan 23B

Ljus och rymlig 3:a i fint skick!

Välkommen till denna ljusa och luftiga lägenhet i genomgående modernt och fint skick! Belägen på våning två med ett insynsskyddat och fritt läge, med direkt närhet till gröna parker och citykärnan. Planlösningen fördelar sig på ett kök med gott om förvaring och arbetsyta samt plats för en generös matplats, ett vardagsrum med stort fönsterparti vilket bidrar till otrolig rymd och ljusinsläpp. Två gedigna sovrum varav det ena med utgång till lägenhetens balkong och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en rymlig hall med förvaring i klädkammare. Ytterligare förvaring finns i två tillhörande källarförråd!

Här bor du i populära Fålhagen med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd på drygt fem minuter till Resecentrum för pendling via buss eller tåg. För dig som bilpendlar så är det raka spåret ut på E4:an dit du tar dig på några få minuter. Bara några minuters promenad bort finns Willys och i närområdet finns också affärshuset Kvarnen med ett digert serviceutbud med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Där finns också Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress.

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Petterslundsgatan 23B, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad