Kommande bostad

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 23B

  • price tag icon 3 399 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 595 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 67 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 399 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1970
Petterslundsgatan 23B

Ljus och modern trea med bra planlösning och ett genomgående fint skick!

Välkommen till denna ljusa och luftiga lägenhet, i genomgående modernt och fint skick. Belägen högst upp på våning tre med ett insynsskyddat och fritt läge, med direkt närhet till gröna parker och citykärnan. Planlösningen fördelar sig på ett fullt utrustat kök med gott om förvaring och arbetsyta och ett vardagsrum med öppen anslutning till köket, vilket bidrar till otrolig rymd och ljusinsläpp. I vardagsrummet rymmer både din stora soff- och matsalsgrupp. Två bra sovrum varav det ena med utgång till lägenhetens balkong och ett badrum med tvättmaskin samt en rymlig hall med förvaring i både platsbyggda garderober och klädkammare.

Fålhagen har ett utmärkt centralt läge med promenadavstånd till citykärnan. Resecentrum ligger endast en kort promenadsträcka bort vilket skapar perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I området finns större livsmedelsbutik och affärshuset Kvarnen med ytterligare livsmedelsbutik, restauranger, apotek och systembolag. Läget på detta hem är onekligen bra, föreningen är välskött och området är lugnt, barnvänligt och stadsnära på samma gång!

För dig som söker ett hem som kan kombinera funktion med bra sovrum samt öppna ytor och fint kök med utrymme för många är detta hem ett måste.

Intresseanmälan
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Petterslundsgatan 23B, Snart till salu i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad