Såld

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 21B

Slutpris: 1 900 000 kr

Petterslundsgatan 21B

Välplanerad etta med sovalkov, i ett mycket gott skick och med balkong i västerläge!

Välkommen till denna utmärkt planerade etta i genomgående tilltalande skick. Lägenheten ligger i attraktiva Fålhagen, precis intill stadskärnan och resecentrum. En perfekt lägenhet för dig som studerar eller pendlar och önskar bo centralt. Lägenheten är belägen högst upp i huset med fri utsikt över den stora och gröna innergården. Lägenhetens skick är mycket trivsamt med fina ytskikt och ett modernt kök samt badrum.

Planlösningen är välplanerad och rymmer ett bra kök med gott om förvaring och arbetsytor. I det rymliga vardagsrummet finns det gott om plats för soff- och matgrupp samt andra önskade möbler. Därutöver finns en sovalkov där du smidigt får undan sängen. Från vardagsrummet nås lägenhetens solsäkra balkong i västerläge. Här har du sol från tidig morgon till sen solnedgång. Det finns gott om förvaring i flertalet inbyggda garderober samt två förråd belägna i markplan. Till lägenheten får du även ett fräscht badrum i ett modernt skick med tvättmaskin.

BRF Dan är en stabil och bra förening med låga avgifter! Här får boende bl a tillgång till en stor och trevlig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter samt gym, bastu och ett övernattningsrum.

Fålhagen är ett attraktivt område beläget i lugn omgivning och med endast några minuters promenadavstånd till resecentrum och city. På vägen dit passerar du bl a restauranger, gym och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. I det direkta närområdet finner du även ytterligare större livsmedelsbutik med apotek. Universitetsområdet når du med en cykeltur på endast några minuter eller genom bra bussförbindelser. Samtidigt som du får ett centralt läge behöver du inte oroa dig för någon trafik. Vägen vid fastigheten är ytterst lite trafikerad och lägenheten är riktad mot innergården.

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Petterslundsgatan 21B, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad