Såld

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 18 C

Slutpris: 1 240 000 kr

Petterslundsgatan 18 C

Modern, bekväm och optimalt planerad 1:a med centralt läge

Unik lägenhet som är nybyggd 2019. Optimalt planerad med bra avdelad plats för sängen. Köksdel med inredning från Epoq med snyggt gråa luckor och bra maskinellt utrustat. Stilrent badrum med duschplats, grått klinkergolv och vita kakelplattor. Ett stort förråd finns i nära anslutning till lägenheten.

Här bor man med centralt läge nära Vaksala Torg, Kvarnen gallerian samt all annan service som finns i närområdet. Till Resecentrum är det endast några minuter vilket gör detta till ett perfekt pendlarläge. För studenten är detta också en utmärkt utgångspunkt.

Missa nu inte chansen till att bo i en modern och smakfullt inredd lägenhet i en äldre förening med god ekonomi. Föreningen har en stor innergård med låsta grindar. Här finns trädgårdsmöbler och utegrill.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Petterslundsgatan 18 C, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad