Såld

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 16C

Slutpris: 3 100 000 kr

Petterslundsgatan 16C

Rymlig nyrenoverad 3:a bekvämt belägen på halvtrappa med genomgående smakfulla materialval!

Välkommen till en ljus och rymlig nyrenoverad lägenhet med smakfulla materialval, bekvämt placerad en halvtrappa upp i fastigheten. Bra pendlarläge i attraktiva Fålhagen. På ca tio minuters promenad tar du dig till resecentrum och Kvarnen-gallerian. Åt andra hållet hittar du idrottsplats, matbutik och bra påfartsvägar till E4:an.

Lägenheten erbjuder en rymlig hall med gott om plats för förvaring, stort vardagsrum samt två ordentliga sovrum, varav ett med möjlighet att dela av för ytterligare sovrum. Badrummet är helkaklat i ljusa toner och utrustat med duschväggar och tvättmaskin. Köket är nyrenoverat, även det ljust och rymligt med matplats intill köksfönstret där du även finner utgång till balkong i fritt sydvästläge mot den trivsamma innergården. I bostaden finns gott om förvaring i form av praktisk klädkammare samt garderobsvägg och ytterligare plats för garderober i den rymliga hallen.

Trevlig och uppskattad innergård med stora gräsytor, trädgårdsmöbler, grill och boulebana. Bredband, IP-telefoni och kabel-TV ingår i månadsavgiften.
Läget är perfekt, pendlarläge och citynära men ändå på en mycket lugn gata utan störade trafik. Här bor du i närheten av resecentrum och inom några minuters gångväg från stadskärnan. I området finner du Vaksala torg, med all tänkbar service samt populära restauranger och underhållning. Ett underbart läge med grönskande innergården.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Petterslundsgatan 16C, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad