Såld

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 15

Slutpris: 3 595 000 kr

Petterslundsgatan 15

En av få 5:or i Fålhagen! Dessutom högst upp i huset med perfekt pendlarläge och i fint skick!

Tillfälle att köpa en av ytterst få 5:or i Fålhagen, dessutom med låg månadsavgift! Bostaden är i genomgående gott skick med ett snyggt och fullt utrustat kök i halvöppen planlösning med vardagsrummet, fyra bra sovrum samt badrum med tvättmaskin och separat gäst-wc i anslutning till hallen. Den stora öppningen mellan kök och vardagsrum skapar en perfekt matplats med möjlighet till långbord för många gäster. Lägenheten känns mycket ljus tack vare läget högst upp i huset på 2,5 trappor, vilket också ger en fin utsikt över omgivningen. Lugnt läge på återvändsgata med mycket lite trafik. Gott om förvaring till lägenheten i två källarförråd.

Brf Lunden är en stabil och välskött förening med god ekonomi och låg belåningsgrad. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen så som innergård med grillmöjligheter, barnvagnsförråd, cykelförråd, hobbyrum, två tvättstugor samt även ett bokningsbart övernattningsrum med fem bäddar.

Här bor du i populära Fålhagen med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd på drygt fem minuter till Resecentrum för pendling via buss eller tåg. För dig som bilpendlar så är det raka spåret ut på E4:an dit du tar dig på några få minuter. Bara några minuters promenad bort finns Willys och i närområdet finns också affärshuset Kvarnen med ett digert serviceutbud med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Där finns också Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin
Martina Brink
Assisterande mäklare

Martina Brink

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martina

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Petterslundsgatan 15, Såld i Fålhagen, Uppsala Planlösning från Petterslundsgatan 15, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad