Kommande bostad

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 15

3 795 000 kr
area icon Yta
  • 98,7 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 859 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1964
Petterslundsgatan 15

Ytterst välplanerad och ljus lägenhet i stabil förening med god ekonomi. Fint skick och pendlarläge!

Kommande försäljning med planerade visningar under vinter/vår 2024. Kontakta mäklaren för mer information!

Välkommen till en av få femrummare i Fålhagen, dessutom med låg månadsavgift! Bostaden är i genomgående gott skick med ett stilrent och fullt utrustat kök i halvöppen planlösning med vardagsrummet, fyra bra sovrum samt badrum med tvättmaskin och separat gäst-wc i anslutning till hallen. Den stora öppningen mellan kök och vardagsrum skapar en perfekt matplats med möjlighet till långbord för många gäster. Lägenheten känns mycket ljus tack vare läget högst upp i huset på 2,5 trappor, vilket också ger en fin utsikt över omgivningen. Lugnt läge på återvändsgata med mycket lite trafik. Gott om förvaring till lägenheten i två källarförråd.

Brf Lunden är en stabil och välskött förening med god ekonomi och låg belåningsgrad. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen så som innergård med grillmöjligheter, barnvagnsförråd, cykelförråd, hobbyrum, två tvättstugor samt även ett bokningsbart övernattningsrum med fem bäddar.

Här bor du i populära Fålhagen med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd på drygt fem minuter till Resecentrum för pendling via buss eller tåg. För dig som bilpendlar så är det raka spåret ut på E4:an dit du tar dig på några få minuter. Bara några minuters promenad bort finns Willys och i närområdet finns också affärshuset Kvarnen med ett digert serviceutbud med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Där finns också Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Petterslundsgatan 15, Kommande i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad