Kommande bostad

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 14P

  • price tag icon 2 120 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 27 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 120 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2007
Petterslundsgatan 14P

Kvadratsmart etta med uteplats i västerläge, belägen centralt i Fålhagen!

Varmt välkommen till Petterslundsgatan 14 P! Här erbjuds en optimalt planerad etta i modernt och ljust skick, med stora fönsterpartier, egen ingång och uteplats i västerläge mot grönskande parkområde.
Lägenheten har ett fräscht och fullt utrustat kök, med gott om förvaring bakom ljusa luckor och arbetsyta på bänkskiva i massivt trä. Öppen planlösning mot rummet med plats för både matbord och soffmöbel samt säng. Till detta får du även ett mycket fräscht badrum med dusch och tvättmaskin.

I Brf Fålhagen 14 bor du tryggt. Detta är en mycket välskött förening med låga månadsavgiften som inkluderar bl a både kabel-tv och bredband 100Mb. Precis vid huset finns en fin park som flitigt används av boende. Här är gräsytorna stora och lövträden höga, perfekt för avkoppling under varma sommardagar.

Fålhagen är ett attraktivt område beläget i lugn omgivning och med endast några minuters promenadavstånd till resecentrum och city. På vägen dit passerar du bl a restauranger, gym och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. I det direkta närområdet finner du även ytterligare större livsmedelsbutik med apotek. Universitetsområdet når du med en cykeltur på endast några minuter eller genom bra bussförbindelser.

Anmäl ditt intresse idag!

Intresseanmälan
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Petterslundsgatan 14P, Snart till salu i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad